Για το δύο στα δύο και την πρόκριση (Πιθανή εντεκάδα)

Για το δύο στα δύο και την πρόκριση (Πιθανή εντεκάδα)

Ο Άρης πάει σήμερα στο Στέλιος Κυριακίδης με στόχο την νίκη και την πρόκριση στους οκτώ του Κυπέλλου

Η νίκη την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα κόντρα στην Πάφο ανεβασε την ομάδα του Άρη στην κορυφή και ταυτόχρονο έδωσε μεγάλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και πόσο μάλλον στον αποψινό αγώνα. 

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι γνωρίζει ότι η αναμέτρηση θα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη στο πρωτάθλημα άρα θα χρειαστεί μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είναι η πρόκριση στην προημιτελική φάση. 

Στα αγωνιστικά νέα εκτός είναι οι Μαγιαμπέλα και Καζού.  

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Άλβες , Μποάκι,  Κοκόριν,  Γκόλντσον,  Γιαγκό,  Γκομίς,  Νίκολιτς,  Στρούτσκι,  Σαρφό,  Σαβό και Μοντνόρ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΤΖΟΚΕΡ: Θα τα βάλεις στην τσέπη σου πριν «αλλάξει» ο χρόνος; Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 7,5 εκατ. ευρώ

ΤΖΟΚΕΡ: Θα τα βάλεις στην τσέπη σου πριν «αλλάξει» ο χρόνος; Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 7,5 εκατ. ευρώ

Τουλάχιστον €7.500.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην αποψινή κλήρωση της Τρίτης 30/12/2025 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά την προηγούμενη διαλογή της 3007ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.