Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε μετά το τέλος της ισοπαλίας (1-1) της Φόρεστ κόντρα στη Λίβερπουλ στα αποδυτήρια του Σίτι Γκράουντ και συνεχάρη τους παίκτες της ομάδας του για τη σπουδαία εμφάνιση κόντρα στους Ρεντς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Νότιγχαμ είναι κι επισήμως η πρώτη ομάδα της Premier League τη φετινή σεζόν που στις δύο αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ δεν έχει ήττα, αφού μετά το σπουδαίο διπλό στο Άνφιλντ το βράδυ της Τρίτης (14/01) ήρθε ισόπαλη (1-1) με τους Ρεντς στο Σίτι Γκράουντ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε με τον Γουντ μόλις στο 8' και χρειάστηκε τη βοήθεια του εκπληκτικού Βέλγου τερματοφύλακα, Σελς, για να πάρει τον ένα βαθμό
Ο πόντος αυτός μάλιστα τη διατήρησε στη 2η θέση της Premier League και στο -6 από την πρωτοπόρα ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, συντηρώντας παράλληλα ζωντανά τα όνειρα της Φόρεστ για την επιστροφή στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος μετά από μακρινό 1978
Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε -για ακόμα μία φορά- στις εξέδρες του Σίτι Γκράουντ για δει από κρίσιμο ματς, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να κατεβαίνει μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια της ομάδας και να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για τη σπουδαία τους εμφάνιση
Η μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες, έκανε «γκελ» στον κόσμο του Απόλλωνα, όπως σημειώσαμε και χθες…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/06 @ 08:41
Τους έβλεπες και δεν καταλάβαινες ότι έχουν αποκλειστεί από μια διοργάνωση, από τη φάση των ομίλων. Οι ερασιτέχνες της Όκλαντ Σίτι αποχαιρέτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με... πάρτι!
25/06 @ 08:12
Η Τσέλσι νίκησε την Εσπεράνς 3-0 και προκρίθηκε στα νοκ άουτ του Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη το Σάββατο στη Βόρεια Καρολίνα.
25/06 @ 01:10
Η Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη επικράτησε 1-0 της Μπάγερν Μονάχου και πέρασε ως πρώτη στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
25/06 @ 00:00
Η Αντονέλα έκανε έκπληξη στον Μέσι για τα 38α γενέθλιά του, φέρνοντάς του μια τούρτα με τον γκρινιάρη από τα στρουμφάκια.
24/06 @ 23:15
Με το σφύριγμα της λήξης, οι παίκτες της βραζιλιάνικης ομάδας «κυνήγησαν» τον Λιονέλ Μέσι στον αγωνιστικό χώρο, επιδιώκοντας να αποκτήσουν κάποιο αναμνηστικό από τον Αργεντινό σούπερ σταρ.
24/06 @ 21:58
Η επιτροπή αδειοδότησης αφού εξέτασε τον φάκελο της Λιόν, επέμεινε στην αρχική απόφαση της 15ης Νοεμβρίου και επικύρωσε τον υποβιβασμό της Ολιμπίκ στην Ligue 2!
BEST OF THEMASPORTS