Η 11άδα του Άρη
Ακολουθήστε μας στο Google news
Άρης: Ζάντρο, Μπένγκτσον, Κακόριν, Κβιλιτάια, Γκόλντσον, Γιαγκό, Νίκολιτς, Σαρφό, Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς, Κορέια.
Στον πάγκο: Βανά Άλβες, Σωφρονίου, Μποάκι, Γκομίς, Αμπουμπακάρ, Μάτισικ, Σανέ, Στρούσκι, Σάβο, Γκάουσταντ, Θεοχάρους, Σεμέδο.
*4 αλλαγές σε σχέση με το ματς στο πρωτάθλημα: Ζάντρο, Ουρόσεβιτς, Κορέια, Κβιλιτάια αντί Βανά Άλβες, Μποάκι, Στρούσκι, Μαγιαμπέλα.
Ο ΑΠΟΕΛ έκανε μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε τον 23χρονο μέσο Geovane Meurer
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 16:54
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής μπήκε ως αλλαγή στο 82ο λεπτό για τον αγώνα της ΑΙΚ κόντρα στην Μιάλμπι
20/07 @ 16:42
Στους αδύνατους θα είναι ο Άρης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ
19/07 @ 18:00
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη, βρίσκεται ο Ross McCausland σύμφωνα με δημοσίευμα της dailyrecord.co.uk.
18/07 @ 12:25
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ρωτήθηκε για τις έντονη φημολογία που υπάρχει για ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Κακουλλή, όμως για μία ακόμη φορά, κράτησε... κλειστά χαρτιά!
18/07 @ 12:14
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.
17/07 @ 16:45
Ο Άρης με ανακοίνωση του ενημερώνει για το ταξίδι στην Ουγγαρία
BEST OF THEMASPORTS