Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!
Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!




Μίλησε για την σύσκεψη που έγινε το απόγευμα στην Χοιροκιτία, όπου αποφάσισαν να έλθουν σε επαφή με την ηγεσία της Ομοσπονδίας, με σκοπό να την πείσουν να στηρίξει πραγματικά το γυναικείο ποδόσφαιρο.
Επανέλαβε, ότι ο Γραμματέας Φοίβος Βάκη, που ήταν επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής για το γυναικείο, πότε δεν ασχολήθηκε σοβαρά με τα προβλήματα του χώρου.
Τόνισε, μετά από σχετική ερώτηση, ότι «παραμένει ανεπιθύμητος για εμάς, αλλά επειδή είμαστε πολύ πιο Απολλωνίστες από άλλους, δεν θα πούμε περισσότερα δημόσια. Για να μην προσθέσουμε άλλα προβλήματα στην οικογένεια του Απόλλωνα».
Σε σχέση με την ενημέρωση που δόθηκε σήμερα από την ΚΟΠ, ότι επικεφαλής της επιτροπής για το γυναικείο, είναι η δικηγόρος Λένα Παναγιώτου (μέλος της εκτελεστικής από το περασμένο Καλοκαίρι), διερωτήθηκε γιατί δεν υπάρχει σχετική αλλαγή στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.
«Ξέρουμε ότι θα δείξει περισσότερη ευαισθησία η κυρία Παναγιώτου, αλλά εξ όσων έχουμε μάθει, ακόμα βάσει του καταστατικού δεν έγινε ακόμα η αλλαγή».
Δειτε το βίντεο- Η συνέντευξη Μαραγκού αρχίζει μετά τα 26' 30''
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις