Ο «φάκελος Λοίζου» και το τρελό σενάριο για Απόλλωνα…
Από την περασμένη εβδομάδα, δεν κάνουμε άλλη δουλειά από την… λήψη μηνυμάτων από οπαδούς του Απόλλωνα, σε σχέση με το τρελό σενάριο να αγοράσει η ομάδα τους τον Λοίζο Λοίζου από την Ομόνοια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ειδικότερα, ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέσπασε κατά της απόφασης του διαιτητή να υποδείξει πέναλτι το μαρκάρισμα του στον Χάβερτζ, απαιτώντας να αλλάξει η απόφαση μέσω VAR.
Ωστόσο, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση VAR... δεν υπήρχε, καθώς η λειτουργία του στο κύπελλο Αγγλίας προβλέπεται από τον 5ο γύρο του θεσμού και έπειτα.
Γεγονός που αντιλήφθηκε άμεσα ο ίδιος, όπως παραδέχθηκε σε δήλωση του μετά το ματς: «Ήμουν σίγουρος ότι θα παρέμβει ο VAR και θα το αναιρέσει. Αλλά έπειτα αντιλήφθηκα ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο κι έτσι ξέσπασα στον διαιτητή και του έλεγα ότι έκανε λάθος».
"My head went a little bit..." 🤬
— 90min (@90min_Football) January 13, 2025
Harry Maguire is definitely a fan of VAR! pic.twitter.com/GGPYxsKQY9
Πηγή: sdna.gr