ΟΜΟΝΟΙΑ: Ακολουθούν παιχνίδια "φωτιά" με τον Μπεργκ να καλείται να τα διαχειριστεί σωστά
Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στην Ομόνοια η οποία καλείται να ανταποκριθεί σωστά για να πετύχει τις νίκες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τούτη η σκέψη, όπως διευκρίνισε, δεν σχετίζεται με θέματα ασφαλείας ή οποιαδήποτε υπόδειξη από πλευράς αστυνομίας. Πρόσθεσε ότι σχετίζεται με μια διαφορά που έχουν οι διοικήσεις των δυο ομάδων, χωρίς να πει περισσότερα.
Από τη Νέα Σαλαμίνα, δεν είχαν ιδέα (μέχρι πριν από λίγα λεπτά) για την πρόθεση των διοικούντων την Ανόρθωση. Η μόνη διαφορά που έχουν διοικήσεις, όπως μας λέχθηκε από αξιόπιστη πηγή κοντά στη διοίκηση των ερυθρολεύκων, είναι ότι έχουν να λαμβάνουν ένα ποσό περίπου 40 χιλιάδες ευρώ για τον Τσίκο Μπάνζα.
Τον είχε πουλήσει η Σαλαμίνα στην Ανόρθωση, το καλοκαίρι του 2023, την εποχή που ήταν πρόεδρος ο Αντρέας Σάντης στην Κυρία.