Μέσα σε 10 μέρες ο Μαρινάκης έσβησε χρέη... 154 εκατομμυρίων για τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Μέσα σε 10 μέρες ο Μαρινάκης έσβησε χρέη... 154 εκατομμυρίων για τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Σε νέα μετατροπή δανείων σε μετοχές μέσω ΑΜΚ προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νότιγχαμ Φόρεστ, φτάνοντας να έχει καλύψει χρέος 154 εκατομμυρίων τις τελευταίες δέκα μέρες!

Το μεγάλο αφεντικό της Νότιγχαμ Φόρεστ μετέτρεψε άλλο ένα ποσό 72 εκατομμυρίων λιρών από δάνειο σε μετοχές του συλλόγου, ως είθισται να συμβαίνει μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Μαρινάκης μόλις πριν από 11 μέρες είχε σβήσει κι άλλο χρέος 82 εκατομμυρίων για τη Φόρεστ, σε μια τακτική που συνηθίζει να εφαρμόζει για το κλαμπ τα τελευταία χρόνια.

Οι δικές του κινήσεις φροντίζουν ώστε η ομάδα να μην έχει ν' αντιμετωπίσει προβλήματα με τα χρέη, ενώ, έχει προσαρμοστεί και με τους κανονισμούς βιωσιμότητας και κερδοφορίας μέσα από τις μεταγραφές, έπειτα και από την τιμωρία του -4 την περασμένη σεζόν.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: Ανόρθωση - Ομόνοια Αραδίππου 0-0 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

LIVE: Ανόρθωση - Ομόνοια Αραδίππου 0-0 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (17:00) την Ομόνοια Αραδίππου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 3η αγωνιστική των πλέι-άουτ και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.