«Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά! »

«Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά! »

Ενημέρωση από την Πάφο πως στον αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο, θα μαζευτούν λούτρινα αρκουδάκια. Έτσι καλεί τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να πάρει μαζί του, ένα λούτρινο ώστε να το ρίξει στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Αναλυτικά:

Πριν από τον μεγάλο μας αγώνα ενάντια στον Άρη Λεμεσού, για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Κύπρου, καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να συμμετάσχουν σε μια όμορφη φιλανθρωπική δραστηριότητα. 

Φέρτε λούτρινα αρκουδάκια μαζί σας στο γήπεδο και ρίξτε τα στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του αγώνα! 

Κάθε αρκουδάκι θα πάει σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, σκορπίζοντας αγάπη και χαρά, δίχνοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από ένα άθλημα.

Το 2023, όταν η Πάφος FC διοργάνωσε μια παρόμοια πρωτοβουλία, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περισσότερα από 3000 παιχνίδια, κάνοντας χιλιάδες παιδιά χαρούμενα!

Αυτή τη φορά, ας σκορπίσουμε ακόμα περισσότερη χαρά, ξεπερνώντας αυτόν τον αριθμό!

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά! 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, μια καριέρα στο «παραλίγο»

Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, μια καριέρα στο «παραλίγο»

Γεννημένος στις 27 Μαρτίου του 1972 στην τότε Ολλανδική Αποικία της Λατινικής Αμερικής, το Σουρινάμ, ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων Ολλανδών φορ της εποχής του, με μια καριέρα γεμάτη γκολ, η οποία ωστόσο του απέφερε ελάχιστους τίτλους σε συλλογικό επίπεδο, αφού, εκτός του ότι άλλαξε κάμποσες ομάδες, έφτασε ουκ ολίγες φορές στην πηγή, χωρίς να πιεί νερό. Αυτό φυσικά, ελάχιστα είχε να κάνει με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.