Όταν ένας οπαδός έβριζε και ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση σε ματς... ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση!
Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ντίνος Τουμαζής μίλησε στο The Blue Zone και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε έν περιστατικό ενδεικτικό της... εκτόνωσης ενός οπαδού.




Πρόκειται για 17χρονο κάτοικο Λεμεσού, η φωτογραφία του οποίου είχε δημοσιευθεί από την Αστυνομία, (φωτογραφία αρ. 8 στην σχετική δημοσίευση), σε με σκοπό την αναγνώριση και τον εντοπισμό του.
Με τον εντοπισμό του, ο 17χρονος κλήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.
Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθησαν άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 19, 15 και 16 ετών, τα οποία αναζητούνταν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Την ίδια στιγμή η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί άλλα τέσσερα πρόσωπα και να καταζητεί 24χρονο κάτοικο Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Οι βανδαλισμοί στο κλειστό στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» προκλήθηκαν το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου 2025. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, άγνωστα πρόσωπα εισήλθαν στο στάδιο, προκάλεσαν ζημιές σε εξοπλισμό και έκλεψαν αθλητικό υλικό
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις