Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε 1-0 της Σεν Πάουλι και επέστρεψε στις νίκες μετά από έναν μήνα. Επέστρεψε στις νίκες η Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκης. «Καθάρισε» την Μπόχουμ η Μάιντς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Επέστρεψαν τα χαμόγελα για τη Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη. Έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Σεν Πάουλι η Άιντραχτ, γονάτισε την Μπόχουμ η Μάιντς.
Η Βόλφσμπουργκ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Χόφενχαϊμ και έκανε ποδαρικό με το δεξί στο 2025 και ενώ προερχόταν από δύο σερί ήττες (από Φράιμπουργκ και Ντόρτμουντ), συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αφού έφτασε τους 24 βαθμούς και είναι στο -3 από την ευρωπαϊκή ζώνη. Ο Αμούρα βρήκε δίχτυα στο 29’ σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Σε ολόκληρη την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.
Την ίδια ώρα η Άιντραχτ άφηνε πίσω μία ζόρικη περίοδο, καθώς γονάτισε τη Σεν Πάουλι εκτός έδρας με τον
Μαρμούς να υπογράφει τη νίκη της με γκολ στο 32ο λεπτό. Συνεπώς διατηρήθηκε στην 3η θέση και παραμένει σε επαφή με Λεβερκούζεν (-5) και Μπάγερν Μονάχου (-6), με αγώνα περισσότερα από την τελευταία. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα της Φρνακφούρτης μετά από έναν μήνα στον οποίο είχε τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις.
Στην 4η θέση είναι η Μάιντς, η οποία λύγισε με 2-0 την Μπόχουμ, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή με τα δύο του γκολ τον Μπουρκάρντ (23’, 69’).
To πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικήςΠαρασκευή (10/01)
Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν 2-3
(12' Γκίτενς, 78' Γκιρασί - 1' Τέλα, 8', 19' Σικ)
Σάββατο (11/01)
Χόφενχαϊμ-Βόλφσμπουργκ 0-1
(29' Αμούρα)
Χάιντενχαϊμ-Ουνιόν Βερολίνου 2-0
(17' Κράτζιγκ, 83' Μπεκ)
Φράιμπουργκ-Χόλσταϊν Κιλ 3-2
(23’ αυτ. Ρέμπεργκ, 38’ Γιντέρ, 74’ Γκρίφο - 85’, 90’ Χάρες)
Μάιντς-Μπόχουμ 2-0
(23', 69' Μπουρκάρντ)
Σεντ Πάουλι-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1
(32' Μαρμούς)
Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου (19:30)
Κυριακή (12/01)
Λειψία-Βέρντερ Βρέμης (16:30)
Άουγκσμπουργκ-Στουτγκάρδη (18:30)
Το πρόγραμμα της επόμενης (17ης) αγωνιστικής
Τρίτη (14/01)
Χόλσταϊν Κιλ-Ντόρτμουντ (19:30)
Λεβερκούζεν-Μάιντς (21:30)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Φράιμπουργκ (21:30)
Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ (21:30)
Τετάρτη(15/01)
Μπόχουμ-Σεντ Πάουλι (19:30)
Στουτγκάρδη-Λειψία (21:30)
Μπάγερν Μονάχου-Χόφενχαϊμ (21:30)
Βέρντερ Βρέμης-Χάιντενχαϊμ (21:30)
Ουνιόν Βερολίνου-Άουγκσμπουργκ (21:30)
sport-fm.gr
Απάντηση από την Ομόνοια στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πέντε ομάδες που παρευρέθηκαν στη χθεσινή συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/01 @ 20:40
Ο Ρούμπεν Αμορίμ εξήγησε τον λόγο πίσω από τα σχόλια που προκάλεσαν, σχετικά με τη χειρότερή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστορία του συλλόγου, λέγοντας πως το έχει μετανιώσει.
23/01 @ 20:26
Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντάλσιο, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ερυθρό Αστέρα στην Ανκαραγκούτσου.
23/01 @ 19:10
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Νότιγχαμ Φόρεστ ήρθε σε συμφωνία με τον Κρις Γουντ για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2027.
23/01 @ 18:14
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γουίλιαν, βρίσκεται στο Λονδίνο, έχοντας στα χέρια του περισσότερες από τρεις προτάσεις από αγγλικές ομάδες.
23/01 @ 17:31
Αν το «βρείτε τις διαφορές» παιζόταν με βίντεο κι όχι με φωτογραφίες, τα στιγμιότυπα από τις προπονήσεις των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν απόλυτα χαρακτηριστικά για ν’ αποτυπώσουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι δύο ομάδες.
23/01 @ 08:10
Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της League Phase του Champions League, μετά το φινάλε της 7η αγωνιστικής.
BEST OF THEMASPORTS