Ακόμη ένας iconic πανηγυρισμός του Μουρίνιο στο «Καμπ Νου»: Στα γόνατα και με τη γλώσσα έξω! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο πανηγύρισε με την ψυχή του τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου», γονατίζοντας στον αγωνιστικό χώρο και βγάζοντας τη γλώσσα του!




Εννοούμε τον 29χρονο Γερμανό – Πολωνό γκολκίπερ Κέβιν Μπρολ, που ήταν ο «αδύναμος κρίκος» της χθεσινής παρουσίας της "29" με την Καρμιώτισσα στην Περιστερώνα.
«Τρύπησε η ρακέτα του» και στα δυο τέρματα που του έβαλε ο Σμίλιανιτς, ήταν «τραγική φιγούρα», μετά τη λήξη της συνάντησης.
Παρά τις μαθηματικές πιθανότητες, στους νεοφώτιστους δεν νομίζουμε να πιστεύουν σε ένα «μικρό θαύμα» για εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.
Στην πορεία, έχουν δυο συνεχόμενα ματς με τον ΑΠΟΕΛ, πρώτα για το πρωτάθλημα και μερικά 24ωρα μετά για το κύπελλο.
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις