Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άχνας εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων, Κυριάκος Δημητρίου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Δεν το θέλαμε αυτό το αποτέλεσμα, είναι δύο χαμένοι βαθμοί, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι, θα σταθώ στο εξωαγωνιστικό, αφού σήμερα είχαμε φάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα.
Στο τέρμα του Τσακόν που ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ στον Φαράζ, αναρωτιέμαι τι ακριβώς μας έδειξαν σε επανάληψη. Η εικόνα έμοιαζε να έχει τραβηχτεί από το... φεγγάρι και όχι από κάμερα στο γήπεδο.
Επίσης είχαμε το πέναλτι που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα και ενδιάμεσα το επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Λέντες που θα μπορούσε να εξεταστεί ακόμη και για κόκκινη και δεν δόθηκε ούτε κίτρινη. Αυτές οι φάσεις αλλοίωσαν το αποτέλεσμα και έκριναν το παιχνίδι».
Με δύο αγώνες άνοιξε η αυλαία της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/01 @ 10:33
Οι δηλώσεις του Μπεργκ στο κανάλι της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση.
22/01 @ 16:19
Ενημέρωση από την ΑΕΚ για την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιττας.
21/01 @ 10:45
Δηλώσεις στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου
20/01 @ 21:12
Παράπονα για την ακύρωση του γκολ του Αϊτόρ εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.
20/01 @ 19:33
Πριν από την έναρξη του ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο «ΑΕΚ Αρένα», το Δ.Σ της ΑΕΚ βράβευσε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού, Παυλάκη Βασιλείου και Σταύρο Παπαδόπουλο αντίστοιχα.
20/01 @ 19:08
Δείτε τι δήλωσε πριν από την έναρξη του αποψινού ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα», ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαρνακιώτικης ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.
BEST OF THEMASPORTS