ΕΠΟΣ Νεοκλέους: Μετά τις ΤΕΣΣΕΡΙΣ αποβολές, επέστρεψε στο «Παπαδόπουλος» μοιράζοντας... ΤΡΕΙΣ κόκκινες!

ΕΠΟΣ Νεοκλέους: Μετά τις ΤΕΣΣΕΡΙΣ αποβολές, επέστρεψε στο «Παπαδόπουλος» μοιράζοντας... ΤΡΕΙΣ κόκκινες!

Επεισοδιακή ήταν η επιστροφή του διαιτητή, Νικόλα Νεοκλέους σε παιχνίδι Α' κατηγορίας μετά από σχεδόν... τρία χρόνια!

Συγκεκριμένα, απέβαλε τρεις ποδοσφαιριστές της ΕΝΠ στο σημερινό ματς με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου, τον Αντεμπάγιο με απευθείας κόκκινη κάρτα και τους Χούγκενχουτ και Κράινζ με δεύτερη κίτρινη!

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο του παιχνίδι πριν τιμωρηθεί με... υποβιβασμό κατηγοριών στους ορισμούς, κατά σύμπτωση ήταν και πάλι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο που διεξήχθη στις 6 Απριλίου του 2022, όταν είχε αποβάλει... τέσσερις παίκτες της Λευκωσιάτικης ομάδας!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Συνάντηση προέδρων με ΚΟΠ, Νταμάτο και Δικαστική

LIVE: Συνάντηση προέδρων με ΚΟΠ, Νταμάτο και Δικαστική

Στις 18:30 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της ηγεσίας της ΚΟΠ με τους προέδρους των ομάδων, τον Αντόνιο Νταμάτο, τον πρόεδρο της Δικαστικής Επιτροπής και εκπρόσωπο της Πειθαρχικής Επιτροπής.