Η ανακοίνωση της Ομόνοιας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (07/01) αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Σίμιτς, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Χατζηευαγγέλου, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Μπεζούς, Αλιούμ.
Ο Φαμπιάνο ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και η κατάστασή του θα αξιολογείται.
Ο Λανγκ είχε προσβληθεί από ίωση και έμεινε εκτός προπονήσεων τις τελευταίες μέρες.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.
Το 2025 ξεκίνησε ονειρικά και τελείωσε με τον πιο τραγικό τρόπο για τον Ντιόγκο Ζότα... Οι τίτλοι, ο γάμος και οι οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μέχρι το μοιραίο δυστύχημα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 16:58
Το OMONOIA TV ήταν παρών στο FAN DAY της περασμένης Κυριακής (29/06) και συνομίλησε με οπαδούς της Λευκωσιάτικης ομάδας.
03/07 @ 12:49
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο προπονητής τους Αστέρα Τρίπολης και πρώην της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης.
03/07 @ 12:10
Aνάρτηση από την Ομόνοια για τον θάνατο του Ζότα και του αδερφού του.
03/07 @ 11:00
H Oμόνοια ανάρτησε ένα ωραίο βίντεο με στιγμές από την πρώτη προπόνηση επί Πολωνικού εδάφους.
03/07 @ 09:21
Μια ανάρτηση από τον Ελλαδίτη δημοσιογράφο Αντώνη Τσιράκη εμπλέκει την Ομόνοια με τον Χέρμανσον του Βόλου αλλά και τον Μάγκνουσον που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.
03/07 @ 08:16
Η Ομόνοια με ανακοίνωση της ενημερώνει:
BEST OF THEMASPORTS