O Μαραντόνα το είχε κάνει και δεύτερη φορά - Το άγνωστο... Χέρι του Θεού
Λίγοι θυμούνται ότι ο... Θεός δεν έβαλε το χέρι του μόνο στο Μουντιάλ του 1986 - Το 1990 ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρέθηκε ξανά πρωταγωνιστής σε μια παρόμοια φάση.




Ο Άγιαξ είναι αυτή τη στιγμή δεύτερος στην Eredivisie, έχοντας έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα Αϊντχόφεν, μετά από 17 αγώνες.
Ο Αίαντας απολάμβανε τη χειμερινή διακοπή από την αγωνιστική δράση στην Ολλανδία και θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση το Σάββατο (11/01, 19:45) όταν η ομάδα του Φραντσέσκο Φαριόλι θα φιλοξενήσει την Βάαλβαϊκ στο «Johan Cruyff Arena».
Παρ' όλα αυτά, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει σε αγωνιστική δράση, έδωσε ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Στουτγάρδης. Το ματς ολοκληρώθηκε δίχως νικητή, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Πολλοί παίκτες του Άγιαξ πήραν λεπτά συμμετοχής, αλλά ο αρχηγός του Αίαντα, Ντέιβι Κλάασεν, έλαβε κόκκινη κάρτα 10 λεπτά αφότου ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
sportal.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις