Ο εκπληκτικός φέτος Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει να σπάει ρεκόρ ακόμα και όταν η Λίβερπουλ δεν κερδίζει.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπορεί η Λίβερπουλ να μην μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ και να έμεινε στο 2-2 στο χθεσινό ματς για την 20η αγωνιστική της Premier League, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Μοχάμεντ Σαλάχ.
Ο 32χρονος Αιγύπτιος εξτρέμ δεν έκοψε ρυθμό ούτε τις γιορτές και συνεχίζει να σπάει όλα τα ρεκόρ που βρίσκει στο διάβα του. Κι όλα αυτά ενώ βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την ομάδα και δεν φαίνεται πως θα ανανεώσει, όπως παραδέχθηκε πρόσφατα και ο ίδιος. Θύμα του αυτή τη φορά ήταν ο πρώην παίκτης και θρύλος της Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες.
Ο Σαλάχ με το γκολ που σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας προσωρινά το προβάδισμα με 2-1 στους «Ρεντς», έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές σε γκολ (είτε σκοράροντας είτε δίνοντας ασίστ δηλαδή) στην ιστορία της Premier League στις πρώτες 19 εμφανίσεις του στην σεζόν (η Λίβερπουλ έχει ένα ματς λιγότερο).
Ο Αιγύπτιος σταρ της ομάδας του Άρνε Σλοτ έφτασε τα 18 γκολ και τις 13 ασίστ, σύνολο 31 ξεπερνώντας την σχετική επίδοση του Ουρουγουανού, ο οποίος στα ίδια ματς είχε σταματήσει στις 30 (23 γκολ και 7 ασίστ).
Στις 19:00 αρχίζει το φιλικό ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και ΑΕΛ στο "Δασάκι" και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/08 @ 18:15
Εφιάλτη αποτελούν για τη Χάιντουκ Σπλιτ τα καλοκαιρινά προκριματικά, καθώς από το 2011 και μετά, αποκλείεται κάθε χρόνο...
16/08 @ 17:53
Η Σάντερλαντ επέστρεψε στην Premier League για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια, με τους φίλους της να παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό κορεό πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ!
16/08 @ 16:29
Η αποβολή του Κόνσα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «Βίλα Παρκ», όπου η Άστον Βίλα παρά το γεγονός πως είχε αρχίσει να ψάχνει γκολ, οπισθοχώρησε απέναντι στη Νιούκαστλ και οι δυο τους έμειναν στο 0-0.
16/08 @ 16:55
Ο προπονητής της Μπράιτον, Φάμπιαν Χίρτσελερ, αναφέρθηκε στην περίοδο προσαρμογής του Χαράλαμπου Κωστούλα στους «Γλάρους».
16/08 @ 13:40
Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην φετινή Πρεμιερ Λιγκ με τον αγώνα Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ να τελειώνει 4-2
16/08 @ 12:45
Ο Αντουάν Σεμένιο της Μπόρνμουθ έγινε δέκτης ρατσιστικών σχολίων στα social media και ξέσπασε με story στο Instagram, καθώς αναρωτιέται πότε θα σταματήσει όλο αυτό.
BEST OF THEMASPORTS