Δυστυχώς εντάθηκαν τα «πονταρίσματα» - H πρόταση μας για τους «επιστήμονες»…
Η μαύρη βραδιά στο κέντρο της Λεμεσού, στην οδό Μεσολογγίου, εκεί που βρίσκεται το οίκημα του Απόλλωνα, κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες, σε όλα τα Μήντια.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
“Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσες να φύγεις και να αφήσεις τον αγαπημένο μας σύλλογο Botev Plovdiv σε αυτή τη φάση της σεζόν, Ντούσαν.
Όλοι οι κιτρινόμαυροι φίλαθλοι και υποστηρικτές βλέπουν πολύ καλά πόσο επαγγελματική είναι η στάση σας απέναντι στο σωματείο μας και με αυτή την κίνηση δείχνεται σεβασμό στο κοινό μας, στους παίκτες μας, στους νέους, στους βετεράνους και τους εργαζόμενους μας κλαμπ.
Όλοι βλέπουμε πόσο μοναδικός προπονητής είσαι, πόσο εξαιρετική προσωπικότητα, προπονητής και άνθρωπος είσαι.
Είσαι πολύ μεγάλος για όλους μας. Θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, διοίκηση και πρόεδρος, πιο δυνατοί από ποτέ το 2025. Όλοι μαζί είμαστε Botev Plovdiv.
Dushan Kerkez ένας από εμάς!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.