Στα αποδυτήρια οπαδοί του Άρη, μίλησαν με παίκτες και Ουζουνίδη σε έντονο ύφος

Στα αποδυτήρια οπαδοί του Άρη, μίλησαν με παίκτες και Ουζουνίδη σε έντονο ύφος

Aντιπροσωπεία των οπαδών του Άρη πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ζητώντας από τον Έλληνα προπονητή να δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό!

Έπειτα από τις αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο κόσμος του Άρη αποφάσισε να εκφράσει ανοιχτά και έντονα τη δυσαρέσκειά του για την κακή εμφάνιση της ομάδα και στα αποδυτήρια, συνομιλώντας με παίκτες και τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών βρέθηκε στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» και συζήτησαν σε έντονο ύφος με τον Έλληνα προπονητή, καθώς επίσης και ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, με αφορμή τις δηλώσεις του Ουζουνίδη πως οι αποδοκιμασίες δεν βοηθούν την ομάδα και πως οι φίλαθλοι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία, ο κόσμος των «κιτρίνων» ζήτησε από τον Εβρίτη τεχνικό τον απαιτούμενο σεβασμό προς το πρόσωπό τους, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως τον στηρίζουν και τον πιστεύουν.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΜΑΤΘΑΙΟΥ: «Θα ζήσουν ιστορικές στιγμές οι οπαδοί μας στην Ιταλία - Πολλοί αντίπαλοι μας έπεσαν έξω»

ΜΑΤΘΑΙΟΥ: «Θα ζήσουν ιστορικές στιγμές οι οπαδοί μας στην Ιταλία - Πολλοί αντίπαλοι μας έπεσαν έξω»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής των πρωταθλητών για την Ιταλία, για τον αυριανό (10/12, 22:00) μεγάλο αγώνα με αντίπαλο τη Γιουβέντους, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.