Οι διάλογοι του παίκτη του NBA που «έστηνε» ματς για να ξεπληρώσει το χρέος του: «Θα σουτάρω ένα εκατ. σουτ!»

Οι διάλογοι του παίκτη του NBA που «έστηνε» ματς για να ξεπληρώσει το χρέος του: «Θα σουτάρω ένα εκατ. σουτ!»

Ο Τζοντέι Πόρτερ λόγω στοιχηματισμού είχε καταστρέψει την καριέρα του στο NBA, με τον ίδιο να ήθελε μέσω της απόδοσής του, να βγάλει περισσότερα χρήματα και να ξεπληρώσει το χρέος του.

Τη σεζόν 2020-2021 ο Τζοντέι Πόρτερ είχε πάρει την ευκαιρία του στο NBA, με τον ίδιο να μην πείθει αρκετά και να επιστρέφει στην G-League. Το 2023, ο Αμερικανός σέντερ δέχθηκε πρόταση από τους Ράπτορς, ωστόσο παρά τον αρκετό χρόνο συμμετοχής που είχε, δεν έπεισε και αυτό λόγω... στοιχήματος.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πόρτερ προσποιούταν πολλές φορές ότι είναι τραυματίας, προκειμένου οι book στις στοιχηματικές εταιρείες να ρίξουν την απόδοση στους πόντους του και να μπορέσει να ποντάρει στο under. Αυτό προφανώς έγινε γνωστό από ένα σημείο και μετά, μιας και υπήρχαν κινήσεις που αγγίζανε τα 20 χιλιάδες δολάρια, όσον αφορά τις στοιχηματικές αγορές του παίκτη.

 

Το NBA δεν δέχεται κάτι τέτοιο όπως είναι λογικό και ο ίδιος αποκλείστηκε δια παντός από την κορυφαία λίγκα του κόσμου, μιας και ήθελε να βγάλει έξτρα κέρδος και να ξεπληρώσει τα χρέη του με παράνομο τρόπο. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν στις 22 Ιανουαρίου του 2024, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα των Ράπτορς, είχε μιλήσει με τους book και είπε πως μάλλον δεν θα αγωνιστεί άλλο, γιατί έπρεπε να κάνει εξέταση στα μάτια.

 

 

Ο Πόρτερ είχε στείλει μήνυμα: «Επέστρεψα στα αποδυτήρια για να με ελέγξουν τα μάτια. Δεν ξέρω αν θα παίξω πολύ περισσότερο. Δεν ξεκινάω το δεύτερο ημίχρονο. Αλλά αν χρειαστεί, θα σουτάρω ένα εκατομμύριο σουτ».

 
sportal.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Προτεραιότητα η αγορά του Ράσφορντ

Προτεραιότητα η αγορά του Ράσφορντ

Ο Χάνσι Φλικ έχει μείνει πλήρως ικανοποιημένος από την εικόνα του Μάρκους Ράσφορντ και η Μπαρτσελόνα έχει θέσει ως προτεραιότητα να αποκτήσει τον Άγγλο με κανονική μεταγραφή.