Ορίστηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου

Ορίστηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου

Στα μέσα της νέας εβδομάδας θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων για τις δυο εφέσεις του ΠΑΟΚ έπειτα από τα περιστατικά στο πάρκινγκ της OPAP Arena. Περιμένει και ο Παναθηναϊκός για τον Τζαβέλλα.

Η Επιτροπή Εφέσεων θα συνεδριάσει την Τετάρτη, 08/01, το απόγευμα (16:00) για τις εφέσεις που έχουν ασκηθεί από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, για διαφορετικά πρόσωπα και λόγους.

Φυσικά, στο προσκήνιο είναι ο «δικέφαλος του βορρά» για τα περιστατικά στο πάρκινγκ της OPAP Arena, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν καταθέσει δυο εφέσεις, ώστε ν' ασχοληθούν και μεμονωμένα και προσεκτικά με την περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έφεση έχει ασκήσει και ο Παναθηναϊκός για την ποινή του Γιώργου Τζαβέλλα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα υπόλοιπα 4 ματς της ΑΕΚ στο Champions League

Η Ρεάλ Μαδρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα υπόλοιπα 4 ματς της ΑΕΚ στο Champions League

Δείτε το πρόγραμμα της ΑΕΚ Αθηνών με τα πέντε ματς που έχει να δώσει στη League Phase του Champions League.