Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, την επομένη της εκτός έδρας νίκης της ομάδας του επί της Ανόρθωσης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Παρα τα προβλήματα της Ανόρθωσης, είναι μία δυνατή νίκη, ιδιαίτερα εκτός έδρας. Πήραμε άριστα χθες και επανήλθαμε μέτα την ήττα από την ΑΕΚ. Μέχρι το 4ο λεπτό είχαμε τρεις ευκαιρίες. Στις δύο ήττες που χάσαμε, δεν αξίζαμε σε κανένα ματς την ήττα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το γκολ μας έπρεπε να μετρήσει κανονικά. Μέτα από 16 αγωνιστικές, δεν έχουμε πάρει ούτε και ένα πέναλτι».
Για τον Ζάζα: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του προπονητή μας και έχοντας την πορεία που έχει, δεν μπορεί να του πει κανένας τίποτα. Είναι πολύ καλό ο προπονητής να διαλέγει αναμεσά σε δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.
Για τον Τάνκοβιτς: «Ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει και γι' αυτό τον ανανεώσαμε. Επέστρεψε και στα τέρματα χτες».
Για τις απουσίες: «Οι ποδοσφαιριστές που αγωνιστήκαν έδειξαν ότι μπορεί να τους υπολογίζει ο προπονητής. Ο Σίλβα προφυλάχθηκε. Ο Ίβουσιτς είχε οικογενειακό θέμα με τον γιο του. Αλλά ευτυχώς είναι καλά στο νοσοκομείο της Πάφου. Ο Νεόφυτος χρειάστηκε να αγωνιστεί με ενέσεις, αφού ήταν άρρωστος και είχε και την κηδεία της γιαγιάς του».
Για τις μετάγραφες: «Είναι πολύ δύσκολες οι μετάγραφες Ιανουάριου και εχουν ρίσκο. Ανεξαιρέτως αν έχουμε πέτυχει εμείς σε καποιες. Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ. Είναι δύσκολο με τις ισορροπίες να φύγει κάποιος παίκτης μας, πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές μας δεν αγωνιστήκαν φέτος. Αν βρεθεί ποδοσφαιριστής που θα κάνει την ομάδα καλύτερη, μόνο τότε θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή».
Για τον Κβίντα: «Θα σας πω για τον Κβίντα και αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Πανω από όλα είναι η ομάδα σε ένα οργανισμό. Έχουμε πρόταση από τον Απόλλωνα, αλλά έχει να κάνει με το προπονητή αν θα τον δώσουμε. Επαναλαμβάνω πανω από όλα είναι η ομάδα και η ομάδα μας έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.
Για το επόμενο ματς: «Με την έλευση Σατσιά είναι καλύτερη η ΑΕΛ. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, θα είναι ντέρμπι. Ωστόσο είναι στην εδρα μας. Μέτα από παιχνίδι στις 2 του Γενάρη, αγωνιζόμαστε τα Φώτα, όλα καλά».
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 15:06
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Ζάιρο, τονίζοντας πως το κενό που αφήνει στην ομάδα είναι μεγάλο, όμως θα είναι και μία τεράστια ευκαιρία για τον ίδιο για ένα μεγάλο συμβόλαιο.
30/05 @ 12:58
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν την ομάδα του.
29/05 @ 14:20
Σημαντική επίσκεψη έγινε στην Πάφο από τοCenter for Social Innovation και του University of Indianapolis
29/05 @ 14:04
Δημοσίευμα στην Κροατία αναφέρει ότι η Πάφος θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της τον Σαρλια
28/05 @ 23:11
Δείτε την ανάρτηση από τον French Montana
28/05 @ 17:45
Σύμφωνα με πληροφορίες η Πάφος βρίσκεται σε επαφές με τον Ουμάρ Σαντίκ.
BEST OF THEMASPORTS