Αρχικά για το νέο έτος: «Καλή χρονιά σε όλους. Θα θέλαμε να έχουμε μια καλή χρονιά για όλους στην ΑΕΚ. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε και να συνεχίσουμε τη διαδικασία που έχουμε ξεκινήσει. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά θα παλέψουμε. Ξεκινάμε τη χρονιά με ένα δύσκολο παιχνίδι, μια μεγάλη πρόκληση απέναντι στην Ομόνοια, η οποία είναι μεγάλη ομάδα και τα πάει καλά στην Ευρώπη. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, και ναι έτσι χάσαμε από αυτούς την τελευταία φορά, είναι μια καλή ομάδα, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Τι κρατά από το τελευταίο παιχνίδι με την Πάφος FC: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, κορυφαία ποιότητα από τους παίκτες μας. Η συγκέντρωση, η νοοτροπία, η άμυνα. Όταν είχαμε την μπάλα, τα πήγαμε πολύ καλά και κερδίσαμε το παιχνίδι. Οπότε πετύχαμε ένα πολύ καλό γκολ και ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση για εμάς».
Πόσο σημαντικό είναι η εκμετάλλευση του παράγοντα έδρας: «Θέλουμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κάθε φορά που παίζουμε είτε εντός είτε εκτός, προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Και σίγουρα όταν παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά από τους φιλάθλους μας, θα κάνουμε τα πάντα»
Με τον καλύτερο τρόπο είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Πάφος ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος, αφού είχε κερδίσει ως γνωστό, εκτός έδρας την ΑΕΚ με 4-2, όμως πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση, όπου την περιμένει νέος αγωνιστικός «γολγοθάς» μέχρι την επόμενη διακοπή του Νοεμβρίου και πάλι λόγω Εθνικών ομάδων.
Σε ρυθμούς πρωταθλήματος και... Conference League μπαίνει από σήμερα η ΑΕΚ, η οποία μετά και την επιστροφή των διεθνών, θα ανεβάσει στροφές για να είναι πανέτοιμη για την επιστροφή στη δράση, μετά από μία εβδομάδα διακοπής, όπου οι παίκτες πήραν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο Οκτώβριος ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΚ στην Ευρώπη με την νίκη επί της Άλκμααρ όμως στο πρωτάθλημα η ήττα από την Πάφο προβλημάτισε τους κιτρινοπράσινους.
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την ήττα της ομάδας του από την Πάφο, για τη μεγάλη νίκη επί της Αλκμάαρ, τη διαιτησία, τους τραυματίες και το Σούπερ Καπ.