Ο Μαρίνος Σατσιάς αντιμετώπισε τον Απόλλωνα 6 φορές ως προπονητής αλλά καμία δεν κέρδισε
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Μαρίνος Σατσιάς ως προπονητής αντιμετώπισε πάρα πολλές ομάδες. Άλλες τις κέρδισε ωστόσο κάποιες άλλες όχι και μεταξύ αυτών είναι και ο Απόλλωνας.
Ο Κύπριος τεχνικός έπαιξε κόντρα στους γαλάζιους έξι φορές με τρεις διαφορετικές ομάδες., τον Ερμή, την Ένωση και τον Εθνικό. Με τις πρώτες δύο έχασε σε όλα τα παιχνίδια, ενώ από τον πάγκο του Εθνικού μέτρησε τρεις ισοπαλίες κόντρα στον Απόλλωνα.
Αύριο όμως ως προπονητής της ΑΕΛ και σε Λεμεσιανο ντέρμπι, θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει για πρώτη φορά τον Απόλλωνα.
Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο Μάρκοβιτς στο περιοδικό του Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/10 @ 10:32
Η σχετική αναφορά στην ανακοίνωση της ΑΕΛ..
16/10 @ 10:22
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΕΛ.
16/10 @ 08:49
Απίστευτο σκηνικό στο Σλοβακία - Λουξεμβούργο που έγινε προχθές.
15/10 @ 21:30
Συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΛ για το τοπικό ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (19/10, 19:00) με αντίπαλο τον Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα» ως τυπικά φιλοξενούμενη, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/10 @ 11:00
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τις επαφές της διοίκησης της Λεμεσιανής ομάδας με τον Βέλγο επιχειρηματία και πρόεδρο της Σαρλερουά Φαμπιάν Ντεμπέκ.
14/10 @ 12:33
Η ενημέρωση.
BEST OF THEMASPORTS