Αντιπροσωπεία του Απόλλωνα Λεμεσού, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές και μέλη του διοικητικού προσωπικού της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/12) την Παιδική Στέγη Λεμεσού στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων κοινωνικής ευθύνης του συλλόγου.
Η ομάδα προσέφερε δώρα και παιχνίδια που καλύπτουν τις ανάγκες του playroom της Στέγης, με σκοπό την ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
Οι ποδοσφαιριστές Σέσι Ντ΄Αλμέδια και Τσαρλς Μπολί έπαιξαν με τα παιδιά, υπέγραψαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και έδωσαν χαρά με την παρουσία τους.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της επίσκεψης, δόθηκε το επετειακό λεύκωμα “Απόλλων Λεμεσού: Η Ιστορία 1954-2024,” ενώ η μασκότ της ομάδας, ο Απόλλωνιος, ενθουσίασε τα παιδιά με τη ζωντάνια και τη διαδραστική παρουσία του.
Ο Απόλλωνας Λεμεσού παραμένει αφοσιωμένος στην ενίσχυση της κοινωνίας της Λεμεσού, αναδεικνύοντας έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπο του συλλόγου και τη σημασία της προσφοράς στις τοπικές κοινότητες.
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Freedom24 Krasava ΕΝΥ, για τη 2η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan: