Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και τα αποδυτήρια για τέσσερις μήνες τιμώρησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα γεγονότα του πάρκινγκ της OPAP Arena.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο πάρκινγκ της OPAP Arena μετά τον προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με τετράμηνη απαγόρευση στα γήπεδα και τα αποδυτήρια για τέσσερις μήνες στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τα μέλη του επιτελείου του, Παντελή Κωνσταντινίδη, Τσονάκα Γεώργιο, Γεώργιο Θεοδωρίδη και Αθανάσιο Καπούλα, καθώς επίσης και πρόστιμο 15.000 ευρώ σε καθέναν εξ αυτών.
Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ στην ΑΕΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 7.500 ευρώ.
Αντίθετα, στον Μάριο Ηλιόπουλο για το ό,τι συνέβη στο διάδρομο των αποδυτηρίων επιβλήθηκε απλώς ποινή επίπληξης.
Θεωρείται δεδομένο πως η πλευρά του ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση προσπαθώντας να μειώσει την τιμωρία, που αν παραμείνει ως έχει, θα σημαίνει πως οι πρωταθλητές δεν θα έχουν στον πάγκο τους ως περίπου το τέλος της σεζόν τον Ρουμάνο προπονητή αλλά και τους περισσότερους συνεργάτες του.
Η ανακοίνωση:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Δέχτηκε ότι οι εγκαλούμενοι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, Γεώργιος Τσονάκας, Γεώργιος Θεοδωρίδης και Αθανάσιος Καπούλας τέλεσαν τις αποδιδόμενες πειθαρχικές παραβάσεις.
Επέβαλε στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΚ α) χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ (15 παρ. 1 περ. γ’ ΠΚ/ΕΠΟ), β) χρηματική ποινή χιλίων (1.000,00) ευρώ (αρ. 15 παρ. 1 περ. α’ ΠΚ/ΕΠΟ), γ) χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ (αρ. 15 παρ. 2 περ. α’ ΠΚ της Ε.Π.Ο.], δ) την ποινή της επίπληξης (αρ. 5 παρ. 1, 14 ΠΚ σε συνδ. με το άρθρο 9 (Διαπιστεύσεις) του Παραρτήματος Β της Προκήρυξης Κυπέλλου Ελλάδος Betsson 2024-2025) και ε) χρηματική ποινή 5.000 χιλιάδων (5.000,00) ευρώ (αρ. 15 παρ. 4 περ. α’ και δ’ ΠΚ/ΕΠΟ).
Επέβαλε στον εγκαλούμενο Μάριο Ηλιόπουλο την πειθαρχική ποινή της επίπληξης (αρ. 5 παρ. 1, 14 ΠΚ σε συνδ. με το άρθρο 9 (Διαπιστεύσεις) του Παραρτήματος Β της Προκήρυξης Κυπέλλου Ελλάδος Betsson 2024-2025).
Επέβαλε στους αξιωματούχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, Κωνσταντινίδη Παντελή, Γεώργιο Τσονάκα, Θεοδωρίδη Γεώργιο και Αθανάσιο Καπούλα την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου τους στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών και χρηματική ποινή δέκα πέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ σε έκαστο εξ αυτών [παράβαση άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11 παρ. 1, 2, 4, 6 σε συνδ. με 10 παρ. 1β και παρ. 5ε, ΚΑΠ/ΕΠΟ] της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευθυνόμενης εις ολόκληρον με τους ως άνω εγκαλούμενους, ως προς τη χρηματική αυτή ποινή, κατ’ άρθρο 6 παρ. 3 περ. β΄ του Πειθαρχικού Κώδικα.
Επέβαλε στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ (14 παρ. 2 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11 παρ. 1, 2, 4, 6 σε συνδ. με 10 παρ. 1β και παρ. 5ε, ΚΑΠ/ΕΠΟ).
Πηγή: sport-fm.gr
Στις 22:00 στο "Αλφαμέγα" αρχίζει αγώνας ανάμεσα σε Πάφο και Μπάγερν Μονάχου, για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/09 @ 09:02
Ο Μουζακίτης βάζει σε σκέψεις τον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ετοιμάζει το πλάνο του για το Champions League και το ντέρμπι με ΠΑΟΚ.
29/09 @ 08:11
Η σπουδαία και «ψυχοβγαλτική» νίκη του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, οι παρεμβάσεις του Χρήστου Κόντη και το... κουμπί που φαίνεται να γυρίζει, αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά.
28/09 @ 23:49
Έσπασε το μπλόκο και απέδρασε από το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός! Με «χρυσό» σκόρερ τον Γερεμέγεφ στο 95' οι «πράσινοι» τούμπαραν τον Παναιτωλικό (1-2) και πέτυχαν την 1η νίκη τους στο πρωτάθλημα!
28/09 @ 11:15
Ο Χιμένεθ διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Άγγελο Ευαγγέλου μετά το 1-1 του Άρη με τον Πανσερραϊκό στο Βικελίδης.
27/09 @ 23:52
Ο Ολυμπιακός κατάφερε βγάζοντας αντίδραση στο φινάλε να ξεφύγει στο +3 από τους υπόλοιπους στη βαθμολογία της Stoiximan Super League, μετά την πρώτη μέρα της 5ης αγωνιστικής. Στους 10β. ο Άρης.
27/09 @ 20:16
Έκανε του… κεφαλιού ο Τσικίνιο. Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε (και) για τον Ολυμπιακό ο Λεβαδειακός, αλλά οι Πειραιώτες με MVP τον Τσικίνιο, επικράτησαν 3-2 στο Φάληρο.
BEST OF THEMASPORTS