Η ΚΟΠ μαζί με τους παίκτες της Εθνικής νέων, επισκέφθηκαν το Μακάρειο νοσοκομείο για να δώσουν δώρα και ευχές στα παιδιά που νοσηλεύονται στο παιδοογκολογικό τμήμα
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο από αντιπροσωπεία της ΚΟΠ και ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων Κ19.
Έδωσαν δώρα και ευχές στα παιδάκια που νοσηλεύονται στο παιδοογκολογικό τμήμα.
Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της ΚΟΠ Θεόδωρος Θεοδούλου, ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων Άδωνις Προκοπίου, το μέλος της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών Γιώτης Εγκωμίτης και οι ποδοσφαιριστές Σαββας Σοφοκλεους, Τάσος Γιαννακού και Χαράλαμπος Καττιρτζιής.







Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 07:30
Στη Νομική Υπηρεσία, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σήμερα, όπου θα δεν είναι δεδομένο ότι θα λάβουν απόφαση για την παραπομπή ή όχι της υπόθεσης του ασυμβίβαστου του Γιώργου Κούμα (παραιτήθηκε χθες από την προεδρία της ΚΟΠ) στην δικαιοσύνη.
14/05 @ 11:05
Την ερχόμενη Δευτέρα 19.05.2025 θα πραγματοποιηθεί η κορυφαία εκδήλωση των βραβεύσεων του ποδοσφαίρου μας.
14/05 @ 09:00
Μια ξεχωριστή εκδήλωση με επίκεντρο τη συμπερίληψη και την κοινωνική ευαισθητοποίηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο οίκημα του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου, ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Coca - Cola.
30/04 @ 11:10
Η μεγαλύτερη γιορτή του Κυπριακού ποδοσφαίρου, η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ, θα πραγματοποιηθεί φέτος τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.
30/04 @ 09:55
Διεξάγονται σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Coca - Cola.
09/04 @ 15:25
Ενημέρωση από την ΚΟΠ για την αλλαγή ώρας
BEST OF THEMASPORTS