ΟΜΟΝΟΙΑ - Η ιστορική 4η Ιουνίου 1948: BAΣΙΛΙΣΣΑ 78 ετών!
Στις 4 Ιουνίου του 1948, πήρε σάρκα και οστά ο Αθλητικός Σύλλογος Ομόνοια Λευκωσίας, ή αλλιώς η Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου.




Δυσάρεστα είναι τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση του Μπουκάγιο Σάκα. Ο Άγγλος εξτρέμ αποχώρησε τραυματίας στο προ εβδομάδας παιχνίδι της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας μόλις στο 24ο λεπτό και τα μαντάτα δεν είναι ευχάριστα.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Μικέλ Αρτέτα μετά τη νίκη επί της Ίπσουιτς, ο Σάκα αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου καθώς έχει τραυματίσει και πάλι τον οπίσθιο μηριαίο του. Πρόκειται για τραυματισμό που είχε υποστεί ξανά ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» και χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση για να διορθώσει τη ζημιά.
Μάλιστα, ο Ισπανός προπονητής σημείωσε πως ο Μπουκάγιο Σάκα αναμένεται να απουσιάσει για τουλάχιστον δύο μήνες από την ενεργό δράση. Κάτι που σημαίνει πως η επιστροφή του υπολογίζεται τις πρώτης ημέρες του Μαρτίου.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις