Το «stay humble» του Σαλάχ για την κορυφή ρίχνει... αλάτι στις πληγές της Σίτι και του Χάαλαντ!

Το «stay humble» του Σαλάχ για την κορυφή ρίχνει... αλάτι στις πληγές της Σίτι και του Χάαλαντ!

Όταν το είχε πει ο Χάαλαντ, είχε άλλη χροιά και έδειχνε... υπεροψία. Τώρα, ο Σαλάχ το χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο. Η ατάκα «stay humble» επανήλθε στο προσκήνιο, με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ να ξέρει πολύ καλά πώς και πότε τη χρησιμοποιεί.

Ο «Φαραώ» που έφτασε στα 16 τέρματα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ από Δεκέμβρη μήνα μαζί με το γκολ που πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης στην Boxing Day για το 3-1 επί της Λέστερ, ονειρεύεται τίτλο. Το εξέφρασε ανοιχτά γι' ακόμα μια φορά και δήλωσε πως θα τον κάνει περήφανο η πιθανή επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου. 

Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται κι ένα σημαντικό συστατικό. Την ταπεινότητα. «Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί» είπε λίγο μετά το φινάλε του ματς με τις «αλεπούδες», θυμίζοντας με τη συγκεκριμένη ατάκα τον Έρλινγκ Χάαλαντ και το «επεισόδιο» με τον Μικέλ Αρτέτα, από τον περασμένο Σεπτέμβρη. 

Τότε, ο Viking είχε ενοχληθεί από τους «κανονιέρηδες» που είχαν πάρει βαθμό στο Etihad και είπε στον Ισπανό κόουτς να είναι πιο ταπεινοί. Και φυσικά του γύρισε μπούμερανγκ τώρα που έχει καταστραφεί η σχέση του με τα δίχτυα και η Σίτι κατρακυλά. Ο Σαλάχ, για την ώρα, χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη έκφραση για την άνετη παρουσία της Λίβερπουλ στην κορυφή, αλλά και την ανάγκη να μην επηρεάσει πνευματικά αυτή η κατάσταση τους «κόκκινους». 

 

 

 

england365.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.