AΡΗΣ: Διεκδικεί Αχόκα μαζί με Μπενφίκα, Μονακό
Σύμφωνα τον Μίκι Τζούνιορ, έκανε ανάρτηση στο «X» όπου εμπλέκει και τον Άρη Λεμεσού με τον Τζουλς Αχόκα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μια εκπληκτική χρονιά ήταν το 2024 για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το Conference League, ενώ βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των σκόρερ στις διοργανώσεις της UEFΑ.
Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Βίκτορ Γιόκερες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος μέσα στο 2024 πέτυχε 16 ευρωπαϊκά γκολ, ενώ στη δεύτερη θέση με 15 τέρματα βρίσκονται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν Μονάχου. Με τη διαφορά ότι μόνο ο Μαροκινός στράικερ πανηγύρισε ευρωπαϊκό τίτλο!
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε 11 τέρματα στο Conference League, οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου, ενώ φέτος έχει πετύχει 4 γκολ στο Europa League.
Στα 16 γκολ του Γιόκερες, πάντως συμπεριλαμβάνονται και τα 9 που πέτυχε με την εθνική Σουηδίας στο Nations League, ενώ στα 15 του Κέιν και τα 6 τέρματα που σημείωσε με την εθνική Αγγλίας.