Μάμας ΦιλίππουΗ Ομόνοια έκλεισε τη χρονιά με ένα εμφατικό 3-0 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, αποχαιρετώντας το 2024 με νίκη αλλά και πρόκριση στην νοκ άουτ φάση του Conference League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με την ήττα της Πάφου από την ΑΕΚ, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 8 βαθμούς. Παρά τη διαφορά, οι πράσινοι δείχνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στη συνέχεια της σεζόν.
Το νέο έτος ξεκινάει δυναμικά με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ στη Λάρνακα, μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για την πορεία της Ομόνοιας. Οι «πράσινοι» καλούνται να αποδείξουν πως παραμένουν ανταγωνιστικοί και ότι μπορούν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του τίτλου.
Πέρα από το αγωνιστικό μέτωπο, το 2025 φέρνει αλλαγές. Η αναζήτηση νέου προπονητή είναι σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Μετά την αποχώρηση του Ατζίλι, ο Ιανουάριος προβλέπεται έντονος, καθώς πρέπει να καλυφθούν τα κενά και να ενισχυθεί το ρόστερ για τις τρεις μεγάλες προκλήσεις: πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.
Με προπόνηση που έγινε σήμερα (11/11) στο προπονητικό κέντρο του Άρη στη Λεμεσό, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (15/11, 19:00) με αντίπαλο την Αυστρία στο στάδιο «Αλφαμέγα», για τα προκριματικά του Mundial 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/11 @ 10:35
Αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για την Ομόνοια, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης στο Κόνφερενς Λιγκ που θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου.
11/11 @ 08:23
Ο Νικόλας Παναγιώτου πρόσθεσε το όνομα του στη λίστα με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές που άνοιξαν λογαριασμό στο σκοράρισμα στο πρωτάθλημα.
10/11 @ 16:54
Την παρακάμερα του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει η Ομόνοια.
10/11 @ 13:29
Ανάρτηση από την Ομόνοια, με φωτογραφίες από τον κόσμο που ήταν στο ΓΣΠ για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.
10/11 @ 08:02
Έφυγαν απογοητευμένοι από το ΓΣΠ στην Ομόνοια, προπονητής, παίχτες και οπαδοί. Επειδή δέχθηκαν το γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα ντέρμπι που φαινόταν δικό τους, βάσει και της εικόνας που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο.
09/11 @ 22:00
Τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και θα χάσουν ένα από τα επόμενα 2 παιχνίδια.
BEST OF THEMASPORTS