Έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Μπεργκ ο Ντάνι!

Έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Μπεργκ ο Ντάνι!

Ο Χέννιγκ Μπεργκ έκανε αναφορά στη συνέντευξη για τον Ντάνι Ενρίκες, ο οποίος αντικατέστησε τον Βαλεντίν Ρομπέρζ στο χθεσινό ντέρμπι με την Πάφο.

Μαζί με τον Μιλίτσεβιτς, δεν άφησαν τα «φονικά όπλα» της μπροστινής γραμμής των γηπεδούχων (ιδιαίτερα τον Ζάιρο), να βρεθούν σε πολλές περιπτώσεις σε θέση βολής. Εκείνο που μέτρησε στο φινάλε ήταν ότι δεν παραβιάστηκε η εστία του Αθανασιάδη.   

Ήταν μόλις η δεύτερη επίσημη συμμετοχή του 27χρονου Ντάνι Ενρίκες, σε αγώνα πρωταθλήματος. Η πρώτη ήταν πριν τρεις μήνες, στις 27 Σεπτεμβρίου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο γεννημένος στο Ρότερνταμ πριν 27 χρόνια, έχει διπλή υπηκοότητα. Την Ολλανδική και την Πορτογαλική. Πριν έλθει στο νησί το περασμένο καλοκαίρι, έπαιζε στην Ρουμανική Κραϊόβα.

Το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ του 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 «Μπαμ» στο Κύπελλο Γαλλίας: Η νεοφώτιστη Παρί FC έβγαλε νοκ άουτ την Παρί Σεν Ζερμέν!

«Μπαμ» στο Κύπελλο Γαλλίας: Η νεοφώτιστη Παρί FC έβγαλε νοκ άουτ την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ήττα-σοκ για την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχασε με 1-0 από την Παρί FC και έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Γαλλίας.