Η αποστολή της Ομόνοιας για τον αυριανό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, εκτός ο Ατζίλι και ο τιμωρημένος Λοίζου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (22/12) αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Μπεζούς, Αλιούμ.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.
Στην 91η Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος της ΚΟΠ παρουσίασε τα πρώτα βήματα υλοποίησης του νέου πλάνου δράσης, δίνοντας έμφαση στη διαφάνεια, τη διαιτησία, την αναβάθμιση των Εθνικών Ομάδων και την κοινωνική ευθύνη του ποδοσφαίρου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 14:02
Αρκετή συζήτηση σήκωσε η φάση του 37ου λεπτού στο Δασάκι όπου η Ομόνοια ζήτησε κόκκινη για τον Οφόρι όμως την γλύτωσε με μια κίτρινη.
01/09 @ 10:24
Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο προπονητής της Ομόνοιας Χενινγκ Μπεργκ και η ομάδα του εύχεται Χρόνια πολλά
01/09 @ 09:22
Η Ομόνοια έχει παράπονα από την διαιτησία και την φάση στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Οφόρι δεν δέχθηκε κόκκινη για το φάουλ στον Ντιουνκού
01/09 @ 09:05
Οι πολλές αλλαγές στην εντεκάδα δεν βοήθησαν την Ομόνοια αλλά θα μπορούσε για διαφορετική προσέγγιση ο Μπεργκ
31/08 @ 23:45
H περσινή παρουσία της Ομόνοιας... δεν οδήγησε τους ιθύνοντες του σχεδιασμού ενίσχυσης για μεγάλες αλλαγές.
31/08 @ 21:18
Διαβάστε όλα όσα είπε μετά το τέλος, ο Χένινγκ Μπεργκ μετά την ήττα της Ομόνοιας από τον Εθνικό.
BEST OF THEMASPORTS