Πινέδα: «Μου λένε να πάω στην ομάδα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού»
Για την ΑΕΚ, τη ζωή στην Αθήνα, τον Ματίας Αλμέιδα και τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ μίλησε στο ντοκιμαντέρ του Claro Sports ο Ορμπελίν Πινέδα.




Η αλλαγή προπονητή στον αντίπαλο, σίγουρα αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, αφού ο Απόλλωνας αναμένεται να παρουσιαστεί αλλαγμένος προς το καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του, όμως ο Καμορανέζι προετοίμασε κατάλληλα την ομάδα του για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θα μπορέσει έστω και... αργά, να πάρει το πρωτο της διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο θα της δώσει άλλο αέρα και δυναμική για τη συνέχεια.
Ο Ιταλός τεχνικός κατέστρωσε το αγωνιστικό του πλάνο, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χρυσοστόμου, Χαραλάμπους, Γούλερι, Κίκο, Μλάντοβιτς και Γκαρσία, ενώ οι Ιωάννου και Παρούτης θα είναι - εκτός απροόπτου - στην αποστολή.
Πιθανή ενδεκάδα: Ζίβκοβιτς, Σταμούλης, Κάργας, Τεϊσέιρα, Μουγκάμπι, Κονσεϊσάο, Αρτυματάς, Θεοδώρου, Κριχόβιακ, Γκιούρτσο, Λόπες.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις