Πόλυς ΧαραλάμπουςΘεσμικά, τα τελευταία δυο και πλέον χρόνια, ο Πέτρος Κονναφής δεν είχε ρόλο στον Απόλλωνα. Όμως δεν ήταν εντελώς εκτός κάδρου στους σχεδιασμούς και στις μετεγγραφές που γινόντουσαν, από τότε που δεν ήταν ενταγμένος στο μισθολόγιο της εταιρίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πέρσι τέτοιο καιρό, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, σε εκπομπή στην Cytavision, είχε πει χαρακτηριστικά για τον επονομαζόμενο «PK»: «Ο Πέτρος είναι και θα παραμείνει φίλος δικός μου. Εάν χρειάζομαι τη βοήθεια του, θα το κάνω και δεν θα ρωτήσω κανέναν».
Αν και επίσημα απέφευγαν να λένε πολλά πράγματα, ο Κονναφής το περασμένο Καλοκαίρι, δεν ήταν υπέρ της επιστροφής του Σωφρόνη Αυγουστή. Την ίδια στάση, φέρεται να έχει τηρήσει και τα τελευταία 24ωρα, όταν ο Κίρζης αποφάσισε να «επαναπατρίσει» τον Αυγουστή στο Κολόσσι.
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φέρουν τον Κονναφή να ενημέρωσε τον στενό του φίλο Νίκο Κίρζη, ότι πλέον δεν πρόκειται να εμπλακεί ξανά σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα. Παράλληλα, φέρεται να επικοινώνησε και με άλλους ανθρώπους που έχουν υπεύθυνα πόστα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και να τους ενημέρωσε για την απόφαση του.
Όσον αφορά τις κινήσεις εμβολιασμού της ομάδας για τον Ιανουάριο, ο «Κάττος» θα έχει συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 11:38
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μπουαγκάρντ
30/05 @ 19:44
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Αζερμπαϊτζάν, και πιο συγκεκριμένα το Futbolinfo.az, που επικαλείται το Sportal.az η Νέφτσι Μπακού έστειλε πρόταση για τον Ντ’Αλμέιδα του Απόλλωνα σημειώνοντας ότι υπάρχει ήδη καταρχήν συμφωνία μεταξύ των πλευρών.
30/05 @ 13:42
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ρωτήθηκε για τις διεργασίες στη Λεμεσιανή ομάδα και τόνισε πως έχουν σταλεί συμβόλαια σε κάποιους παίκτες...
30/05 @ 14:00
Ο Φανούριος Κωνσταντίνου του σε πρωινές του δηλώσεις μίλησε και για την περίπτωση του αρχηγού Χάμπου Κυριάκου και πότε αναμένονται εξελίξεις
30/05 @ 13:30
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραδέχθηκε μετά από σχετική ερώτηση, ότι η ομάδα του ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μόργκαν Μπράουν που αγωνιζόταν στον Άρη.
30/05 @ 13:50
Ο Φανούριος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του μίλησε για το μέλλον του Σαγκάλ και του Μπουαγκάρντ στον Απόλλωνα
BEST OF THEMASPORTS