Φιλική νίκη για τον Απόλλωνα με ανατροπή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ
Ο Απόλλωνας τα είπε σε φιλικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και κέρδισε με ανατροπή και τελικό σκορ 1-2
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Ομόνοιας, γνωστοποίησε ότι έστειλε επιστολή στις άλλες ομάδες και μόνο μία εξ αυτών, απάντησε θετικά για την πραγματοποίηση έκτακτης συνέλευσης της Ομοσπονδίας.
Έχει ενδιαφέρον ποια είναι η ομάδα που είπε «ναι», στο αίτημα του ισχυρού άντρα των πρασίνων.
Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει, γιατί οι υπόλοιπες ομάδες δεν θέλουν καν να τον ακούσουν να εξηγεί τους λόγους που «σήκωσε αντάρτικο» εναντίον της ηγεσίας της ΚΟΠ.
Θεωρούν ότι όλα κυλούν ομαλά; Δεν θέλουν να μπει σε καινούργιες βάσεις ο τρόπος διαχείρισης του ποδοσφαίρου;
Εκτός κι αν φοβούνται μήπως τους θυμώσει ο "Βασιλιάς"...
*Πληροφούμαστε ότι με το... καλημέρα του νέου χρόνου, ενδεχομένως να σημειωθούν σημαντικές εξελίξεις για την υπόθεση του τριπλού ασυμβίβαστου του προέδρου της ΚΟΠ. Η αλήθεια είναι πως ούτε για την συγκεκριμένη υπόθεση "συγκινήθηκαν" ιδιαίτερα αυτοί που αποτελούν την Ομοσπονδία.
Π.Χ.