Η Ομόνοια 29Μ έφυγε με βαθμολογικό κέρδος από την έδρα της ΑΕΛ και έστειλε ξανά το μήνυμα ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της στην Α' κατηγορία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μάλιστα, στο ψεσινό παιχνίδι, είχε αρκετά καλή παρουσία, κυρίως στο Β' ημίχρονο και με λίγη τύχη, θα μπορούσε να έφευγε ακόμα και με το διπλό από τη Λεμεσό!
Πάντως, η Ομόνοια 29Μ έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, από αυτές που δεν ανηκουν στο λεγόμενο BIG-6, συν τους Άρη και Πάφο, που παίρνει βαθμό στην έδρα της ΑΕΛ...
Στις 10:30 στην Αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο, η ΚΟΠ πραγματοποίησε την κλήρωση του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, γνωστό πλέον ως Cyprus League by Stoiximan, για την περίοδο 2025-2026!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 19:59
Πρώτη επίσημη προπόνηση για την Ομόνοια 29Μ στο γήπεδο και μέσα από τα social media ανέβασαν κάποιες φωτογραφίες, όπου έγραψαν: «Πατήσαμε γρασίδι»
10/07 @ 10:43
Η Ομόνοια 29Μ με ανακοίνωση της ενημερώνει για την προσφορά της προς τους φοιτητές/φοιτήτριες και τους στρατιώτες...
09/07 @ 17:42
H Ομόνοια 29Μ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ευσταθίου.
08/07 @ 16:11
Ο Αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας 29Μ, Ανδρέας Σάββα, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Supersport104 με τους Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού.
04/07 @ 12:13
Η Ομόνοια 29ης Μαΐου ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Καϊάφα και πολλοί θυμήθηκαν την τιμητική του πατέρα του, Κώστα Καϊάφα.
04/07 @ 11:35
Την απόκτηση του νεαρού Κύπριου στόπερ, Αλέξανδρου Καϊάφα ανακοίνωσε η Ομόνοια 29Μ.
BEST OF THEMASPORTS