Από τον Νοέμβριο του 2021

Από τον Νοέμβριο του 2021

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία νίκη της Ομόνοιας στο Δασάκι

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατεβαίνει σήμερα στο Δασάκι με σκοπό να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό το οποίο πιο συγκεκριμένα θα είναι το πρώτο της στο εν λόγω γήπεδο μετά από τρία χρόνια. 

Ήταν Νοέμβριος του 2021 όταν η Ομόνοια έπαιρνε την τελευταία της νίκη στο Δασάκι με σκορ 0-2 , με δράστες τους Λοΐζου και Παπουλη και τον Χενινγκ Μπεργκ στον πάγκο. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ρίσκαρε, αγχώθηκε, αλλά νίκησε η Ίντερ - Πάλι ο Φρατέζι έκανε τη διαφορά για τη Λάτσιο (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ρίσκαρε, αγχώθηκε, αλλά νίκησε η Ίντερ - Πάλι ο Φρατέζι έκανε τη διαφορά για τη Λάτσιο (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο αποτελεσματική, πέρασε αγχωτικές στιγμές, αλλά έκανε το 2x2 η Ίντερ φεύγοντας από την έδρα της Κάλιαρι με το 1-0. Ίδιο σκορ, ξανά με Φρατέζι η Λάτσιο κόντρα στην Τζένοα.