Βλέποντας τους ανταγωνιστές της να «κουτουλούν»…

Βλέποντας τους ανταγωνιστές της να «κουτουλούν»…

«Πάτησε» εξάδα η Ανόρθωση, πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν επίσης, δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί της Ομόνοιας Αραδίππου, την οποία η Κυρία είχε αποκλείσει 3 μέρες νωρίτερα, απο τον θεσμό του κυπέλλου.

Η ψεσινή επικράτηση της ομάδας του Μάουρο Καμορανέζι, ήταν πιο εύκολη απ’ αυτήν της Τετάρτης, επειδή σε εκείνο το ματς είχε «ψιλο-ζοριστεί» στην επανάληψη, όταν τα «περιστέρια» είχαν μειώσει σε 3-2.

Χάρηκαν για την απόδοση του Πολωνού χαφ Κρικόβιακ, ο οποίος είχε την πιο γεμάτη του παρουσία, στους 3-4 μήνες που βρίσκεται στην Λάρνακα. Έβαλε και γκολ, το οποίο με παρέμβαση του VAR, κρίθηκε «καθαρό», αν και αρχικά φάνηκε να είναι ακάλυπτος.

Η ομάδα του Αμμοχώστου, βλέποντας τους ανταγωνιστές της (Απόλλων και ΑΕΛ), να μην έχουν σταθερότητα, θα προσπαθήσει στην πορεία να μείνει εκεί που βρίσκεται σήμερα. Για λόγους πρεστίζ περισσότερο, θα είναι «επιτυχία» για την Ανόρθωση με όλα αυτά τα οικονομικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν στην φετινή σεζόν, να συμμετέχει στο πρώτο γκρουπ στην β’ φάση του πρωταθλήματος.

Αρχής γενομένης από το προσεχές Σάββατο (21/12), όπου παίζει με τον Απόλλωνα εκτός, η ομάδα του Καμορανέζι, ξεκινά κύκλο αγώνων με ομάδες που έθεσαν πιο ψηλά (απ' αυτήν) τον πήχη των φιλοδοξιών τους.

Ο Ιταλό-Αργεντινός προπονητής, σήμερα θα έχει την ευκαιρία να «σκανάρει» τον Απόλλωνα στην συνάντηση με την ΑΕΚ στην Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση στη Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του τέως προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα

Κρίσιμη συνάντηση στη Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του τέως προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα

Έπονται εξελίξεις για την υπόθεση ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του τέως προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Κούμα.