Ούτε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μαρίνος Σατσιάς, δεν μπορούσε να εξηγήσει το... ανεξήγητο μπλακ-άουτ που έπαθε η ομάδα του μετά το γκολ της ισοφάρισης από την Ομόνοια 29Μ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα τέρμα που ήρθε στο 49ο λεπτό και υπήρχε μπόλικος χρόνος για τη Λεμεσιανή ομάδα για να αντιδράσει, παίζοντας μάλιστα στην έδρα της και μπροστά στο ένθερμο κοινό της.
Αντί όμως να υπάρξει αντίδραση και εγωισμός, έπαιζαν λες και έριξαν «λεύκη πετσέτα» και δεν έδειχναν να πιστεύουν στις δυνατότητες τους, παρότι μόλις την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψαν την Καρμιώτισσα με 4-0, η οποία χθες έφερε ισοπαλία με τον Άρη στο «Αλφαμέγα»...
Μάλιστα, στις καθυστερήσεις αντί να παίζουν πιο γρήγορα και να κυνηγήσουν το νικητήριο γκολ, έδειχναν και... ευχαριστημένοι με τον πόντο!
Μιλάμε για... ανεξήγητα πράγματα. Όταν υπάρχει τέτοια απογοήτευση και αποσυντονισμός από ένα γκολ που πετυχαίνει η ουραγός της βαθμολογίας και μάλιστα στο ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου, σε τι μπορεί να ελπίζει ο κόσμος της ομάδας στα ντέρμπι, ειδικά αν η ΑΕΛ βρεθεί πίσω στο σκορ;
Ι.Ι.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ρωτήθηκε για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για πρόταση της ομάδας του για την απόκτηση του Ανδρόνικου Κακουλλή, αλλά και το αν υπάρχει συμφωνία με τον Γιασίν Μπουχάν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/07 @ 12:33
Η ΑΕΛ ανέβασε φωτογραφικό υλικό από τις προπονήσεις της ομάδας στην Κυπερούντα.
16/07 @ 10:20
Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ρωτήθηκε για το αν η Λεμεσιανή ομάδα είναι σε επαφές με τον Ισπανό επιθετικό του Ολυμπιακού Πειραιώς, Χεφτέ Μπετανκόρ.
16/07 @ 09:52
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.
16/07 @ 00:03
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
15/07 @ 10:58
Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ, ενόψει της ανοιχτής προπόνησης της ερχόμενης Παρασκευής (18/07, 17:00) στο Κοινοτικό στάδιο Παρεκκλησιάς.
15/07 @ 07:43
Σήμερα το πολλή αύριο, αναμένεται να προκύψει το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ Σέρτζιο Κονσεισάο, με την πλάστιγγα των πιθανοτήτων να γέρνει προς το ενδεχόμενο να πει το «ναι» ο πρώην παίχτης της Ανόρθωσης.
BEST OF THEMASPORTS