Σε ένα χορταστικό ματς, Οσέρ και Λανς... σταμάτησαν στο 2-2 για τη 15η αγωνιστική της Ligue 1 με τους γηπεδούχους να παίρνουν σημαντικό βαθμό στο «κυνήγι» του ευρωπαϊκού εισιτηρίου!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μοιράστηκαν ημίχρονο και βαθμούς Οσέρ και Λανς!
Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο «Λ' Αμπέ-Ντεσάν» οι δυο ομάδες κόλλησαν στο 2-2 με τη Λανς να βγαίνει κερδισμένη, παραμένοντας στην 6η θέση, αλλά και την Οσέρ να μένει ζωντανή στο «κόλπο» της Ευρώπης.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22' με τον Ελ Αϊνάουι να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Λασκαρί, όμως στο 31' ο Περέν έφερε το ματς στα ίσα. Παρόλα αυτά η Λανς κατάφερε με γκολ του Ενζολά να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ (1-2).
Η Οσέρ μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος, είχε κατοχή και πλησίαζε με ευκολία την περιοχή της Λανς και δικαιώθηκε στο 73' αφού ο Οσό ισοφάρισε από ασίστ του Σιναγιοκό στο τελικό 2-2.
Πηγή: sport-fm.gr
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΙΚ Στοκχόλμης στη νίκη με 3-0 επί της Ντέγκερφορς (13/07) πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σουηδικής ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι μαθαίνεις από τα λάθη σου και τα διορθώνεις στο επόμενο παιχνίδι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/07 @ 14:53
Τη μεγαλύτερη συμφωνία σε ό,τι αφορά την εταιρεία ένδυσης για ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι με την επέκταση της συνεργασίας της με την Puma για την επόμενη... 10ετία!
15/07 @ 14:41
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΙΚ Στοκχόλμης στη νίκη με 3-0 επί της Ντέγκερφορς (13/07) πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σουηδικής ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι μαθαίνεις από τα λάθη σου και τα διορθώνεις στο επόμενο παιχνίδι.
15/07 @ 08:16
Ο αμυντικός της Τσέλσι, Λίβαϊ Κόλγουιλ, δήλωσε πως το Παγκόσμιο Συλλόγων θα ξεπεράσει σε σημασία κι αξία ακόμη και το Champions League.
15/07 @ 08:05
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, με τις επευφημίες του κόσμου να ηχούν αλλά και με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του, καταφέραμε να «κλέψουμε» για λίγα λεπτά τον Ανδρόνικο Κακουλλή, αμέσως μετά το προχθεσινό (13/07) παιχνίδι.
14/07 @ 23:59
Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, ο Έντσο Μαρέσκα με ένα masterclass οδήγησε την Τσέλσι στο Club World Cup, βασιζόμενος σε γνωστά και μη «όπλα».
14/07 @ 21:01
Παίκτης της Μίλαν είναι ο Λούκα Μόντριτς με κάθε επισημότητα, με τους ροσονέρι να ανακοινώνουν τον 39χρονο άσο.
BEST OF THEMASPORTS