Αταμάν: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τα προβλήματά μας»

Αταμάν: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τα προβλήματά μας»

Ο Παναθηναϊκός υπέστη δεύτερη διαδοχική συντριβή στη Euroleague, αυτή τη φορά από την Εφές με σκορ 93-67 για τη 15η αγωνιστική, παρουσιάζοντας και πάλι προβληματική εικόνα.

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, δεν θέλησε να επεκταθεί για την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για την ανάλυση των προβλημάτων, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την πρώην ομάδα του για τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Eργκίν Αταμάν:

«Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τα προβλήματά μας. Συγχαρητήρια στην Εφές. Έκανε εξαιρετική δουλειά. Ευχαριστώ».

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Δοκάρια, ακυρωμένα γκολ και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τη Σοσιεδάδ να επικρατεί 2-1 της Μπαρτσελόνα για την 20ή αγωνιστική της La Liga.