Το OMONOIA Foundation ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής για τις υποτροφίες που προσφέρθηκαν σε συνεργασία με το CIM – Cyprus Business School για το πρόγραμμα MBA (Λευκωσία / Λεμεσός), συνολικής αξίας €8.000.
Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τους Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού στον SuperSport FM 104, αναφέρθηκε για την πορεία του Γουίλι Σεμέδο, ο προπονητής Λούης Στεφανή, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που τον είχε το 2014 στην τέταρτη κατηγορία στην Αλκή.
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Λούης Στεφανή, ο πρώτος προπονητής που έφερε στην Κύπρο τον Γουίλι Σεμέδο για λογαριασμό της Αλκής, αποκάλυψε ότι ο Αφρικανός παικταράς της Ομόνοιας πλέον, ήρθε από... «σπόντα» στο νησί μας!
Στον ΣΠΟΡ FM για τον Σεμέδο της Ομονοιας, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Λούης Στεφανή, με αφορμή την πρόκριση της Εθνικής ομάδας του Πράσινου Ακρωτηρίου στο Mundial 2026, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Αφρικανό άσο.