Εμφανίστηκε η «αμυντικάρα» που περίμεναν…

Εμφανίστηκε η «αμυντικάρα» που περίμεναν…

Η επιστροφή στις νίκες στην League Phase του Conference League, έδωσε μεγάλη χαρά στους Ομονοιάτες.

Ανησύχησαν στη διάρκεια του αγώνα (ειδικά μετά την ισοφάριση), ότι η ομάδα τους, ενδεχομένως να έμενε με άδεια χέρια, σε άλλη μια ευρωπαική βραδιά.

Πέρα από την σούπερ εμφάνιση του Κακουλλή, οι οπαδοί των πρασίνων, χάρηκαν και την πολύ καλή απόδοση του Ελάντερ.

Ο Σουηδός σέντερ μπακ, ήταν από τις πιο ηχηρές μετεγγραφές του περασμένου Καλοκαιριού. Όχι μόνο έμενε στον πάγκο στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά όποτε τον «φώναξαν» οι προπονητές, δεν ήταν θετικό το πρόσημο της παρουσίας του.

Στη διάρκεια του ματς με τους Αυστριακούς, κάποιοι οπαδοί ενδεχομένως να μονολογούσαν «τώρα που έπεσε η θερμοκρασία, εμφανίστηκε ο απροσπέλαστος στόπερ που μας έλεγαν το καλοκαίρι».  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.