Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Κυριάκο Κυριάκου η ΑΕΛ

Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Κυριάκο Κυριάκου η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι ο 18χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής Κυριάκος Κυριάκου (03/02/2006) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι ο 18χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής Κυριάκος Κυριάκου (03/02/2006) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Κυριάκος, προϊόν της Ακαδημίας μας, έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο, την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια. Η εξέλιξή του αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας και επισφραγίζει τη δέσμευσή μας να επενδύουμε στους δικούς μας ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ συγχαίρει τον Κυριάκο για αυτό το σημαντικό βήμα στην καριέρα του και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

Η εμπιστοσύνη που δείχνουμε στα παιδιά της Ακαδημίας είναι μέρος της φιλοσοφίας μας, καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε το μέλλον της ΑΕΛ με βάση το όραμα και τις αξίες μας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής - Ξένοι VARίστες στα δύο ντέρμπι

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής - Ξένοι VARίστες στα δύο ντέρμπι

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 13ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου.