Οι αγαπημένοι μας προπονητές της Δυτικής κάνουν μια επίσκεψη στο Μακάρειο Στάδιο για να αναβιώσουν τα παλιά, τα ορθόδοξη ντέρμπι αιωνίων.
Αραχτοι στα τσιμέντα του Μακαρείου, απολαμβάνουν την γλυσταρκά τους, έχουν πλακαζ με τους Χαριτου και Χατζηλούκα και νιώθουν μια πίκρα για τις ομάδες τους που σήμερα έκοψαν μακριά από την κορυφή.
Επιπλέον σχολιάζουν με Τον δικό τους μοναδικό τρόπο την έλευση Καμορανέζι στην Ανόρθωση.
Στην 91η Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος της ΚΟΠ παρουσίασε τα πρώτα βήματα υλοποίησης του νέου πλάνου δράσης, δίνοντας έμφαση στη διαφάνεια, τη διαιτησία, την αναβάθμιση των Εθνικών Ομάδων και την κοινωνική ευθύνη του ποδοσφαίρου.
Ωραία στιγμή ανάμεσα στους προπονητές των ΑΕΚ και ΑΕΛ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ και Πάολο Τραμετσάνι πριν από την έναρξη του αγώνα στην «Αρένα», με τον Ισπανό τεχνικό να καλωσορίζει τον Ιταλό και οι δύο άντρες να έχουν μία ολογόλεπτη συνομιλία σε «θερμό» κλίμα.
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του ντέρμπι που διεξήχθη στην «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ, για τη 2η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.