Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ομόνοια Αραδίππου και την Ανόρθωση, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Κωστάκης Αρτυματάς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, αλλά αν χαλαρώσεις και αφήσεις τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες, τότε θα σκοράρει και θα μπει στο παιχνίδι για να διεκδικήσει κάτι θετικό. Στο τέλος ήρθε το τέταρτο γκολ και η πρόκριση. Πρέπει να προσαρμόζονται οι παίκτες στον νέο προπονητή, θα χρειαστεί χρόνο, αλλά εμείς προσπαθούμε να κερδίζουμε για να μην μείνουμε πίσω. Πρέπει να κάνουμε όσα ζητά ο προπονητής».
Για το συμβόλαιο του: «Το κάθε πράγμα στην ώρα του».
Πριν από δυο μέρες, όταν γράφαμε στην στήλη για την επικείμενη μετακόμιση του Κακουλλή από την ΑΙΚ στον Άρη, χαρακτηρίζαμε «σουρεαλιστές» τους οπαδούς της Ομόνοιας, που ασκούσαν κριτική στον Παπασταύρου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/07 @ 17:29
Η Ανόρθωση ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, πως μπορεί να δει τα φιλικά παιχνίδια στην Ελλάδα σε live Streaming απευθείας στο κινητό ή τον υπολογιστή του.
18/07 @ 15:12
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε πως στις 8 Αυγούστου πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.
18/07 @ 14:20
Αντιπροσωπία των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης που πήγαν χθες βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το φιλικό ματς με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης, μετέβη στο Μνημείο του Άλκη Καμπανού και άφησε λουλούδια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ultras.gr.
18/07 @ 14:08
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, η οποία μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας της.
17/07 @ 20:34
Οι οπαδοί του Άρη Θεσσαλονίκης τοποθέτησαν πανό στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης», για τα 51 χρόνια Τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο, στο αποψινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση.
17/07 @ 22:00
Ο Άρης Θεσσαλονίκης νίκησε απόψε την Ανόρθωση με 2-1, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
BEST OF THEMASPORTS