Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Μάουρο Καμορανέζι, μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, γιατί περάσαμε στον επόμενο γύρο μετά από ένα δυνατό παιχνίδι και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος πίστεψε περισσότερο και δεχθήκαμε δύο γκολ. Όμως μετά από αυτό, η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση και δικαιούμασταν την πρόκριση. Όταν δώσεις στον αντίπαλο την ευκαιρία να πιστέψει ότι μπορεί, θα το προσπαθήσει. Μετά από 2-3 αλλαγές που έγιναν, η ομάδα έπαιξε πιο ψηλά και ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε».
Η Πάφος FC ολοκληρώνει σήμερα (15/07) την προετοιμασία της στην Ισπανία, με τον δυνατό φιλικό αγώνα απέναντι στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ (11:00).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 12:13
Ο κόσμος της Ανόρθωσης ήταν εντυπωσιακός χθες στην πρώτη προπόνηση και η ομάδα με ανάρτηση της τον επαινεί
14/07 @ 11:51
Η εκπρόσωπος τύπου της Aνόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0
14/07 @ 10:28
Θέμα στην Ανόρθωση με τη βίζα του Κλίφορντ Αμποάγκιε και έτσι δεν ταξίδεψε σήμερα για την Ελλάδα.
13/07 @ 23:21
Δυνατή ανάρτηση Πραστίτη στα σοσιαλ μίντια
13/07 @ 22:13
Ο προπονητής της Ανόρθωσης Χοακίν Γκόμεθ έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στην πρώτη προπόνηση και έκανε ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια
13/07 @ 20:28
Μετά από 9 χρόνια, έσμιξαν ξανά οι δρόμοι των Κωνσταντίνου Παναγή και Αντώνη Γιωργαλλίδη!
BEST OF THEMASPORTS