Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών μαζί με το φιλανθρωπικό σωματείο Charity Idols Κύπρου και τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan, ενώνουν δυνάμεις με σκοπό την στήριξη της πρωτοβουλίας «νερό και χΡώμα» της Άντρης Ευριπίδου Αταλιώτη, προς ενίσχυση για παιδιά με ανάγκες.
Στο πλαίσιο της δράσης “Φτιάξε μια ΚΑΡΔΙΑ για μεγάλα ΑΛΜΑΤΑ”, δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές ζωγράφισαν τις δικές τους καρδιές. Παράλληλα όλες οι ομάδες πρόσφεραν τις εμφανίσεις των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών τους για να τεθούν σε φιλανθρωπική δημοπρασία.
Οι φίλαθλοι μπορούν να διεκδικήσουν από τις 9 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2024, την υπογεγραμμένη φανέλα του κάθε ποδοσφαιριστή μαζί με την μοναδική καρδιά που ζωγράφισε, στην διαδικτυακή πλατφόρμα charityidols.com ενισχύοντας το έργο των παιδικών προγραμμάτων του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του παιδιού «Το Άλμα», τα «Μοναδικά Χαμόγελα» και το Ίδρυμα «Κιβωτός».
Να σημειώσουμε πως στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία ήταν αφιερωμένη στο «νερό και χΡώμα» υπό την αιγίδα της προέδρου κας Αννίτας Δημητρίου, ήταν καλεσμένοι οι ποδοσφαιριστές ενώ το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Π. εκπροσώπησε ο εκτελεστικός πρόεδρος του Συνδέσμου, Σπύρος Νεοφυτίδης.
Σημαντική στιγμή για το στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ καθώς κατάφερε να πάρει άδεια και να μπει για πρώτη φορά σε παιχνίδι e sports και πιο συγκεκριμένα στο uflgame.
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης, με αφορμή την προδιαγραφόμενη συμφωνία τους με το σωματείο ΕΝ Ύψωνα, για να χρησιμοποιεί ως έδρα το Τσίρειο για τη νέα σεζόν (2025-2026) στην Α' κατηγορία.
Μετά τις σκέψεις του Γιώργου Κούμα για αποχώρηση από την ΚΟΠ, τότε θα πρέπει εντός ενός μηνός να γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση και τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της να υποβληθούν οι υποψηφιότητες.
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.