Λαχτάρησε ο «καλλιτέχνης»… κράτησε το σερί!
Όλοι μιλούν για το εντυπωσιακό σερί του Απόλλωνα, από τότε που τον καθοδηγεί από τον πάγκο, ο τύπος από την Αργεντινή που μοιάζει με καλλιτέχνη, παρά με προπονητή ποδοσφαιρικής ομάδας.




Το Δ.Σ. της Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας ενημέρωσης και συσπείρωσης των φίλων και οπαδών της ομάδας μας σε όλη την Κύπρο.
Σκοπός των συναντήσεων είναι η ενημέρωση για όλα όσα αφορούν το οικοδόμημα της Ανόρθωσις Αμμοχώστου, την τρέχουσα οικονομική κατάσταση αλλά και για επεξήγηση του νέου αναβαθμισμένου προγράμματος “1911 SUPPORTERS”.
Η εκστρατεία αυτή αρχίζει με τις πιο κάτω συναντήσεις, ενώ στην πορεία θα ανακοινώνονται οι επόμενες:
Είναι η ώρα να ενωθεί η προσφυγιά σε κάθε άκρη του νησιού και καλούμε τον μεγάλο κόσμο της ιδέας της Αμμοχώστου να δηλώσει παρών στο κάλεσμα της προσφυγιάς!
Όλοι μαζί για ένα ιερό σκοπό, Ανασυντάσσουμε την ομάδα! Αναβαθμίζουμε το οικοδόμημα! Επιστρέφουμε εκεί που μας αξίζει!
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις