Άλλαξε τους τρεις από τους έντεκα ο Μπεργκ
Τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας για το σημερινό (16:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση έκανε ο Χένινγκ Μπεργκ, σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης (14/01) κόντρα στην ΑΕΚ.




Για την φυγή του Άκη Μάντζιου από τον πάγκο του Άρη:
Για τον Παναθηναϊκό:
«Βλέπουμε με την αλλαγή προπονητή ότι οι παίκτες παίζουν στις θέσεις τους. Τετέ και Ιωαννίδης είναι στα ντεφορμέ τους, όμως έχει παίκτες που θα δώσουν λύσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην κορυφή, έχει ποιοτικό ρόστερ και έχει προπονητή που κάνει τα αυτονόητα είναι καθαρά διεκδικητής του τίτλου. Αν Τετέ και Ιωαννίδης πάρουν μπρος θα είναι ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο».
«Η ΑΕΚ πέρασε από μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει επιθετικά και το είδαμε ότι παρότι έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες βγήκε μπροστά και προηγήθηκε στο σκορ. Στο τέλος έμεινε από δυνάμεις ο ΟΦΗ και η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει νικήτρια. Η ενέργεια του Λιβάι Γκαρσία ήταν εξαιρετική, αλλά θα μπορούσε ένας παίκτης του ΟΦΗ να τον σταματήσει με ένα φάουλ στο κέντρο. Η ΑΕΚ έχει ένα πλούσιο ρόστερ, με 2-3 ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση και είναι πολύ δύσκολο ο προπονητής της Ένωσης να τους έχεις όλους χαρούμενους. Η ΑΕΚ έχει βρει σταθερότητα στο παιχνίδι της και πιστεύω ότι μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα. Θεωρώ, ότι μέχρι τέλους θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα και θα στεφθεί πρωταθλήτρια».
«Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο, ο Μεντιλίμπαρ είναι δίκαιος προπονητής και επιβραβεύει τον κάθε παίκτη που προσπαθεί και δουλεύει και το σημαντικό είναι ότι δεν κοιτάει ηλικίες. Δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη για τον τίτλο, θα παιχτεί μέχρι τέλους όπως την περσινή σεζόν»
monobala.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις